Sundhedsplejerske

Vi samarbejder med kommunens sundhedsplejerske Mette Viggers. Hun tilbyder individuelle samtaler med vores elever i børnehaveklassen, 1. klasse, 5. klasse, 7. klasse og 9. klasse.

På skolen møder vi ofte en af de ansatte sundhedsplejersker i kommunen, Mette Viggers. Eleverne vil indimellem få en invitation til at få undersøgt deres syn, hørelse, vægt, højde og motorik.

I de mindste klasser anbefaler vi, at forældrene deltager i samtalerne. andre emner kan tages op med sundhedsplejersken, og hun vil kunne give råd og vejledning omkring sundhed, kost, pubertetsspørgsmål og lignende.

Samtalerne er et tilbud til forældrene og langst de fleste vælger at tage imod det. sundhedsplejersken har desuden et samarbejde med klasselæreren, hvor eksempelvis pubertets- eller seksualundervisning kan komme på tale.

Mette Viggers holder til på 1.salen på Orevej 6. Desuden kan hun kontaktes på tlf. 25139231.